Előfizetői tartalom

Négy éve nem volt ilyen - Könnyített hitel a kockázati tőkéseknek

Portfolio
Az európai cégfelvásárlási piac számára a kilátások egyre jobbak, a bankszektor kezd egyre kedvezőbb feltételekkel forrást nyújtani, miközben a cégfelvásárlásra szakosodott cégek számtalan befektetési lehetőséget találhatnak a piacon. Egy meghatározó európai kockázati tőkebefektető, az Apax például négy éves rossz sorozatot tört meg, amikor egy cége számára könnyített hitelt tudott felvenni 250 millió dollár értékben. Európában többen is ezt az utat választották, az Advent International vagy a svéd EQT is korábban felvásárolt cégeik számára szerzett kedvező hitelt.

Már csak egy nap van hátra a Portfolio.hu - HVCA június 2-ai CEE Private Equity and Corporate Finance 2011 konferenciájáig. Ne maradjon le az utolsó helyekről! JELENTKEZZEN Ön is a rendezvényre! Új szelek fújnak Európában, korábban több helyről is olyan információkat lehetett hallani, hogy a cégfelvásárlások finanszírozási egyre könnyebbé válhat, mivel a bankok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés