Előfizetői tartalom

Piacvezető lett hazánkban a műszaki szolgáltatásairól ismert Imtech

Portfolio
Egy akvizíciónak hála azonnal meghatározó piaci részesedést szerzett a holland Imtech Magyarországon a műszaki szolgáltatások területén. Az épületgépészeti megoldásokat nyújtó YIT Hungary jelenleg 50 főt foglalkoztat, éves árbevétele eléri a 10 millió eurót. Az Imtech az elmúlt öt évben fordult igazán a kelet-európai régió felé, Horvátországban és Romániában például már megvetette a lábát, viszont a stratégiájának részeként nálunk is bevásárolt.

Már csak napok vannak hátra a Portfolio.hu - HVCA június 2-ai CEE Private Equity and Corporate Finance 2011 konferenciájáig. Ne maradjon le az utolsó helyekről! JELENTKEZZEN Ön is a rendezvényre! A holland Imtech N.V., ami műszaki szolgáltatások nyújtásában Európa egyik vezető vállalata 4,5 milliárd eurós éves árbevételével, megvásárolta az YIT Hungaryt, a kelet-európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés