FONTOS Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás
 
Előfizetői tartalom

Óriásalap felállítását kezdte meg az Apax

Portfolio
Elindult az Apax Partners új alapjának kampánya, a magántőke befektető 9 milliárd eurót szeretne összegyűjteni, nagyobb részben intézményi befektetőktől. A forrásgyűjtési idő sok esetben még egy évnél is hosszabb időt vesz igénybe, viszont az Apax lépése azt mutatja, hogy új erőre kaphat az iparág. Igaz a korábbi alapjuk11 milliárd euró feletti volt, a válságot követően vannak olyan jó befektetési célpontok, amik összességében 20 százalék feletti megtérülést biztosíthatnak.

Az egyik legnagyobb európai magántőke befektető, az Apax Partners elkezdte a következő alapjának a reklámozását, a legfrissebb kivásárlási alapja a tervek szerint 20 százalékkal lesz kisebb, mint a legutóbbi 2007-es alapjuk. A vállalati kivásárlásra fókuszáló alap a tervek szerint 9 milliárd eurós lehet majd, miközben a korábbi alapjuk 11,2 milliárd eurós volt - írja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés