FONTOS Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás
 
Előfizetői tartalom

Istenes korrekcióra számíthatunk Kínában

Portfolio
Egy vezető ázsiai kockázati tőketársaság alapítója szerint a valóságtól elrugaszkodott árazások figyelhetők meg a sencseni tőzsdén, a korrekció már meg is kezdődött, azonban még koránt sincs vége az esésnek. A kockázati tőkések az elmúlt két évben biztonságban érezhették magukat, a tőzsdei bevezetések busás nyereséget hoztak, most viszont a buborék kipukkadhat az IT szektorban, ami sok szereplőt elriaszthat. Aggodalomra azonban nincs ok, a konszolidáció után folytatódhat a szektor növekedése.

Az egyik kulcsfontosságú kínai kockázati tőkealap alapítója szerint a Kínában látható befektetési láz a kockázati tőke iparágban túlfűtött, a jövőben pedig korrekcióra van kilátás, és a befektetések bővülése egy egészségesebb szintre állhat be. Az elmúlt két évben hihetetlen növekedésen van túl a szektor, a cégfelvásárlások még a tőzsdére vezetése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés