Előfizetői tartalom

Új stratégiával készül tőzsdére menni a Carlyle

Portfolio
Elégedett lehet a világ egyik legnagyobb magántőke társasága, a Carlyle ugyanis 2010-ben jó számokkal rukkolt elő. Összességében 7 milliárd dollárt helyeztek ki, befektetőktől 4,2 milliárdot tudtak bevonni, a céget pedig a tőzsdei kibocsátás előtt új stratégia mentén indították el. Akvizíciókat csináltak alternatív vagyonkezelési cégeknél, bővítették a létszámot, új régiók irányába mozdultak el. A tervek szerint diverzifikálni akarják a tevékenységüket, és egyre nagyobb teret akarnak engedni a nem cégkivásárlásra épülő stratégiáknak.

A világ egyik vezető magántőke befektetője, a Carlyle Group tavaly összességében 7 milliárd dollárt fektetett be portfólió-vállalatokba, hármadával többet, mint 2009-ben. Az év első három hónapjában már 3 milliárd dolláros befektetésnél tart a cég, miközben 2009-ben összességében 5,2 milliárd dollár volt a befektetések nagysága - írja a Pensions & Investments....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés