Előfizetői tartalom

A vagyonkezelő óriás bővíti a termékpalettáját

Portfolio
A világ legnagyobb vagyonkezelője, a Blackrock a versenytársaihoz hasonlóan a magántőke befektetések piacán bővíti a tevékenységi körét, egyszerűen nem akarnak lemaradni a riválisoktól. Eddig is foglalkoztak ilyen befektetésekkel, viszont csak közvetetten, alapokon keresztül, azonban most egy olyan divíziót építenek ki, ami már közvetlen befektetéseket eszközölne. A Merrill Lynch korábbi nagyágyúit vették át, az év égére pedig 20 fősre bővítenék a csapatot.

A világ legnagyobb vagyonkezelője, a Blackrock már korábban döntött arról, hogy az alternatív divíziót bővíti, ennek jeles bizonyítékaként három vezető beosztású embert is felvettek a Global Private Equity platformjukhoz. Nathan Thorne, George Bitar és Mandy Puri 1994-2009 között a Merrill Lynch magántőke befektetési üzletágánál volt, a Blackrock a hármast azért csábította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés