Előfizetői tartalom

Lantos Csaba cége megvette az SCD Alapkezelő 50%-át

Portfolio
A Jászai Gellért befektetéseit kezelő Fortis Private Equity és Lantos Csaba vagyonkezelő társasága, a CSEMGANDO Kft. közös vállalkozásaként működik tovább az SCD Befektetési Alapkezelő Zrt. A tulajdonosok Dr. Hegyi Gábort, az Allianz Bank volt vezérigazgatóját kérték fel az alapkezelő vezetésére. a következőkben az SCD Alapkezelő sajtóközleményét tesszük közzé.

A Jászai Gellért befektetéseit kezelő Fortis Private Equity Zrt. a CSEMGANDO Kft-nek értékesítette az SCD Befektetési Alapkezelő Zrt 50 százalékos részvényhányadát. A CSEMGANDO Kft. Lantos Csaba, az OTP Bank volt lakossági vezérigazgató-helyettesének vagyonkezelő társasága. Érdekeltségébe tartozik a Diófa Alapkezelő Zrt., de a társaság kiterjedt befektetési tevékenysége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés