FONTOS Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás
 
Előfizetői tartalom

Nincs megállás - Újabb vagyonkezelő óriás megy a tőzsdére

Portfolio
Az Apollo után egy másik alternatív vagyonkezelő óriás is tőzsdére készül, most a 85 milliárd dollárt kezelő Oaktree döntött úgy, hogy részvényeit egy nyilvános tőzsdére is bevezeti. A tranzakcióban a Goldman Sachs fog segédkezni, aminek a belső kereskedési rendszerében már elérhetők négy éve az Oaktree részvényei. Az ügyet közelről ismerők szerint csak ezeket a részvényeket akarják a New York-i tőzsdére vezetni, az árfolyam alapján a cég teljes értéke 8-9 milliárd dollár között mozoghat.

A világ egyik legnagyobb alternatív vagyonkezelője, az Oaktree Capital Management a New York-i tőzsdére akar lépni, az ügyet ismerők szerint a kibocsátás alapján a cég 8-9 milliárd dollárt érhet. Az Oaktree CM jelenleg 85 milliárd dolláros vagyont kezel, ebből 35 milliárd dollár olyan stratégiához köthető, ami alapvetően csődben lévő vállalatok vásárlásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés