Előfizetői tartalom

Tőzsdére vinnék a hajdani autóalkatrész gyártó óriást

Portfolio
Az egykori legnagyobb amerikai autóalkatrész gyártó, a Delphi 4 évnyi csőd és újjászervezés után 2009-ben kezdte újra működését, a cég legfőbb tulajdonosaivá pedig korábbi hitelezői, két magántőke alap váltak. A társaságok azonban feltételezhetően lassan realizálnák a cég újjászervezéséből származó profitjukat, amit egy jelentős részvénykibocsátáson keresztül bonyolítanának le.

A legnagyobb befektetési bankok, a Goldman Sachs és a JPMorgan vezetésével szervez kötvénykibocsátást a hajdani legnagyobb amerikai autóalkatrész gyártó, a Delphi Automotive a harmadik negyedévben - tudta meg a Bloomberg. A lejegyzők között azonban további számos nagy bank neve szerepel még, mint a Citigroup, a Barclays, a Bank of America, vagy a Deutsche Bank. A tervek szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés