Előfizetői tartalom

Jókora veszteséggel száll ki a milliárdos kockázatos befektetéséből

Portfolio
Az Iránban született, de Angliában milliárdossá váló befektető, Vincent Tchenguiz komoly veszteséggel válik meg az Aberdeen tőzsdén jegyzett kockázati tőketársaságban szerzett részesedésétől. Évekkel ezelőtt 100 pennys árfolyamon vásárolt be Tchenguiz, most viszont ő kezdeményezte, hogy 65 pennyn értékesíthesse a pakettjét.

Az ingatlanbefektetésiből milliárdossá avanzsáló iráni milliárdos, Vincent Tchenguiz várhatóan megválik az Aberdeen tőzsdén jegyzett kockázati tőketársaságban szerzett részesedésétől. Az Aberdeen (ami korábban Bramdean Alternatives volt) a hírek szerint elfogadta, hogy a milliárdos befektetési cége, az Elsina a tulajdonában lévő pakett harmadát 65 pennys árfolyamon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés