Előfizetői tartalom

Piacvezető szoftverfejlesztő született északon

Portfolio
A Webmedia Group AS, mely az Enterprise Venture Fund I, az Enterprise Investors által kezelt kockázati tőkealap portfóliójának része, és a CCC Corporation Oy vállalatok fúziójának eredményeként létrejön a balti államok és Finnország piacvezető szoftverfejlesztője. Az egyesítésből születő vállalatcsoport három éven belül szeretné megduplázni árbevételét.

A Webmedia Group központja Tallinnban, Észtországban található. A vállalat az észt szoftverfejlesztési piac legnagyobb szereplője, egyre bővülő nemzetközi érdekeltséggel, és összesen 400 alkalmazottal. A vállalatot 2000-ben alapították, szoftver megoldásokat kínál a köz- és magánszférának egyaránt. 2008-ban és 2009-ben, az AS Webmedia Group bekerült a közép-kelet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés