Előfizetői tartalom

Tülekedés indult Kína mesés kincseiért

Portfolio
Nem tudták tétlenül nézni a nagyobb amerikai bankházak, hogy a meghatározó kockázati tőke befektetők többsége ott van Ázsiában saját alapjain keresztül, ezért a Goldman Sachs és a Morgan Stanley is úgy döntött, hogy jüan alapokat indít. A két bank pekingi és sanghaji városokkal kötött szerződést, a helyi deviza mellett pedig azért döntöttek, mert ezzel számos könnyítést kapnak az alapok. Még az is elképzelhető, hogy korábban tiltólistán lévő szektorokhoz tudnak majd hozzáférni a külföldi alapok.

Többek között ilyen és ehhez hasonló témákról is szó eshet a Portfolio.hu - HVCA június 2-ai CEE Private Equity and Corporate Finance 2011 konferenciáján. JELENTKEZZEN Ön is a rendezvényre! Tegnap írt alá megállapodást a Goldman Sachs a pekingi városvezetéssel egy kockázati tőkealap felállításáról, a cég történetében ez lesz az első, ami egyetlen országra koncentrál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés