Előfizetői tartalom

Népszerű lehet Európában is a tőzsdei értékesítés

Portfolio
A Carlyle és az Advent International azt tervezi, hogy tőzsdei kibocsátással lépnek ki a H.C. Starck befektetésükből. A két kockázati tőke befektető óriás a különlegesen ellenálló fémek gyártásában érdekelt német céget el akarja adni, a kiszállás feltérképezésére már fel is kértek több bankot. A Financial Times szerint heteken belül bejelenthetik a tőzsdére lépést, ha minden rendben megy. A szektorban látható tranzakciók alapján a tőzsdére lépés jelentősen meghaladhatja az egy milliárd eurós értéket.

Az Advent International is képviselteti magát a Portfolio.hu - HVCA június 2-ai CEE Private Equity and Corporate Finance konferenciáján. JELENTKEZZEN Ön is a rendezvényre! A két óriás négy évvel ezelőtt vette meg közösen a német céget 1,2 milliárd euróért, azóta számos változtatást eszközöltek, így néhány üzletágtól megváltak, miközben terjeszkedtek nemzetközi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés