Előfizetői tartalom

Felvásárlásokat tervez régiónk legnagyobb kockázati tőkése

Portfolio
A közép-kelet-európai régióban meghatározó pozíciókkal rendelkező kockázati tőketársaság, a Mid Europa Partners februárban jelentett be egy nagyobb lengyelországi tranzakciót (Zabka), a cég partnere, Zbigniew Rekusz szerint viszont további célpontra vadásznak a piacon. Több lengyel céggel is felvették a kapcsolatot, és nagy esély van arra, hogy még ebben az évben bővüljön a portfóliójuk. A Mid Europa a lengyel élelmiszeriparban akarja a lábát megvetni, a kiskereskedelmi lánccal rendelkező Zabka ennek az első lépése volt, a jövőben pedig aktív szerepet akarnak vállalni a szektor konszolidációjában.

A Mid Europa Partners is képviselteti magát a Portfolio.hu - HVCA június 2-ai CEE Private Equity and Corporate Finance konferenciáján. JELENTKEZZEN Ön is a rendezvényre! A lengyel iroda vezetője szerint nagyon komoly növekedési potenciál van a lengyel kiskereskedelmi lánccal rendelkező Zabka előtt. Stratégiájuk több elemből áll. Egyrészt a fregmentált piacon évente 300-350...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés