Előfizetői tartalom

Négy éve vártunk erre - Elkelt az egyik legismertebb áruházlánc

Portfolio
Olaszországban az egyik legismertebb áruházlánc a Coin, a tulajdonosa már szeptember óta keres vevőt rá, azonban csak most jutottak oda a tárgyalások, hogy pontot lehessen tenni az ügy végére. Egy vezető európai kockázati tőketársaság, a BC Partners vásárolja meg a céget, a kivásárlás az olasz piacon unikumnak számít, négy éve nem volt erre példa. A friss tulajdonos szerint aktívan részt akarnak venni a konszolidációban, és erősíteni kívánják a nemzetközi pozícióikat.

Többek között ilyen és ehhez hasonló témákról is szó eshet a Portfolio.hu - HVCA június 2-ai CEE Private Equity and Corporate Finance 2011 konferenciáján. JELENTKEZZEN Ön is a rendezvényre! Az európai piacon meghatározó kockázati tőketársaság, a BC Partners megvásárolta az olasz áruházláncot, a Gruppo Coint egyik riválisától, a PAI Partners-től. A hétfőn bejelentett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés