Előfizetői tartalom

Az OTP szerint fejlesztési kényszer alatt a vállalati szektor

Portfolio
Az elkövetkező években a vállalatok 80 százaléka tervez újítani termékkörén vagy a gyártási, szolgáltatási technológiáján. Az innováció fő mozgatórugója korábban leginkább a piaci terjeszkedés szándéka volt, ma már azonban többen úgy vélik, végleg lemaradnak, ha nem fejlesztenek. A cégvezetők szerint az újítások bevezetésének gátat szab a források hiánya, ám ez meglepően sok esetben inkább a lehetőségek korlátozott ismeretét jelenti - derült ki az OTP Hungaro-Projekt pályázati tanácsadó cég, az OTP Bank és a Portfolion Kockázati Tőkealap-kezelő társaság megbízásából végzett felmérésből, amelyet kedden mutattak be egy budapesti konferencián. A következőkben a OTP Bank sajtóközleményét tesszük közzé.

A vállalati innovációs szándék növekedésére utalnak az OTP Hungaro-Projekt pályázati tanácsadó cég, az OTP Bank és a Portfolion Kockázati Tőkealap-kezelő társaság felmérésének adatai. Több mint ötszáz hazai társaság válaszainak összegzése során a kutatók úgy találták, hogy a válság hatására emelkedett az újítást bevezető vállalkozások száma Magyarországon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés