Előfizetői tartalom

Milliókat lehet kaszálni a virtuális világon

Portfolio
A korábban az Invitelben is tulajdonrésszel bíró GMT Partners most szállt ki egy másik befektetéséből, az online szerepjátékok világában megkerülhetetlen pozíciókkal rendelkező Bigpoint négyszeres hasznot hozott a tulajdonosának. A kockázati tőketársaság a 2006-ban indított alapjával eddig 89 százalékos hozamot hozott, utóbbi befektetése azért is érdekes, mivel 100 millió dollárból 350 millió dollárt csinált viszonylag rövid idő alatt.

Többek között ilyen és ehhez hasonló témákról is szó eshet a Portfolio.hu - HVCA június 2-ai CEE Private Equity and Corporate Finance 2011 konferenciáján. JELENTKEZZEN Ön is a rendezvényre! Az egyesült királyságbeli média és telekommunikációs (TMT) cégekre specializálódott GMT Partners 350 millió dollárért vált meg egy befektetésétől, a kockázati tőketársaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés