Előfizetői tartalom

A megújuló energiában lát lehetőséget az Advent

Portfolio
Egy globális kockázati tőketársaság Csehországban találta meg új befektetéseit, az Advent International két cégbe is 100 százalékos részesedést vásárolt. Az eladó a Penta Investments volt, TES Vsetin és a MEZservis értékesítésének részletei azonban ismeretlenek. Az Advent szakértői szerint előbbi cég a megújuló energia szektorban erős pozíciókkal rendelkezik, a generátorgyártó pedig egy kis segítséggel hamarosan globális szereplővé válhat.

Az Advent International is képviselteti magát a Portfolio.hu - HVCA június 2-ai CEE Private Equity and Corporate Finance konferenciáján. JELENTKEZZEN Ön is a rendezvényre! A világ egyik vezető kockázati tőketársasága, az 1984-ben alapított Advent International újabb közép-kelet-európai befektetést hajtott végre, a hétfői közlemény szerint két cseh vállalatot vettek meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés