Előfizetői tartalom

Újabb részletek a mentőcsomagból - Cáfol a tárca

Portfolio
Megállapodott a múlt héten a jelzáloghitelesek megmentéséről szóló csomag főbb pontjairól a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a Bankszövetség az mfor.hu birtokába jutott jegyzőkönyv szerint. A dokumentum 190 forintos frankárfolyamon rögzítené a frankhitelesek törlesztőrészletét, és negyedévente csak a bedőlt hitelek biztosítékául szolgáló ingatlanok 5%-át értékesíthetnék a bankok. A tárca szerkesztőségünkhöz is eljutott közleménye cáfolja, hogy megszületett volna a megállapodás, így annak tartalmát is alaptalannak nevezi.

A bajba került hitelesek problémáinak megoldási lehetőségei is terítékre kerülnek a Portfolio.hu május 4-ei konferenciáján. Regisztráljon Ön is az eseményre! 12:51 "A mai nap során az mfor.hu-n megjelent, "Megszületett a megállapodás: így mentik meg a devizahiteleseket" című cikkben foglaltak nem állják meg a helyüket, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Bankszövetség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés