Előfizetői tartalom

A luxuscég Ázsiában terjeszkedik, nem mindennapi módon

Portfolio
Az LVMH vagyonkezelő cégén keresztül agresszívan tör be az ázsiai piacra, nem olyan régen 650 millió dollárt sikerült összegyűjteniük befektetőktől, a befektetések kihelyezése már el is kezdődött. 90 millió dollárnak már találtak helyet, az év további részében még 200 milliót szándékoznak kihelyezni. A vagyonkezelő a kínai és indiai középosztály felemelkedésére koncentrál, olyan vállalatokba szerez részesedést, amik igaz nem luxuscikk gyártók, viszont a tömegtermeléstől elrugaszkodtak, és képesek a középréteg egyedi igényeit kielégíteni.

Többek között ilyen és ehhez hasonló témákról is szó eshet a Portfolio.hu - HVCA június 2-ai CEE Private Equity and Corporate Finance 2011 konferenciáján. JELENTKEZZEN Ön is a rendezvényre! Mindössze egy hónappal ezelőtt érkezett a hír, hogy a világ legnagyobb luxuskonglomerátumaként ismert LVMH csoport Indiában magántőke alapot indít, mivel ki akarják használni az országban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés