Előfizetői tartalom

Robbantak a médiaipari felvásárlások - Internetes cégek a fókuszban

Portfolio
Tavaly a médiaipari felvásárlások számait nézve már kezdtek aggódni az iparág fellendülésével kapcsolatban, az idei első negyedéves M&A aktivitás azonban minden kétséget eloszlatott. A média szektor felvásárlásai mind számban, mind értékben ugyanis meghaladták valamennyi tavalyi negyedévét számait. A legkeresettebb vállalatok az internetes cégek voltak, és külön érdekesség, hogy egyre több internetes blog került megvételre.

Bár a tavalyi év végén, a negyedik negyedéves számokat látva már egyre több kétség merült fel a felépülési pályával kapcsolatban, az idei első negyedév médiaipari felvásárlásait nézve az aggodalmak alaptalanok voltak. 2010 negyedik negyedévében a média ipari M&A aktivitás aggasztóan lelassult, 2011 első három hónapjában ugyanakkor mind a tranzakciók számában, mind...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés