Előfizetői tartalom

Új kockázatitőke társaság kezdi meg tőzsdei pályafutását

Portfolio
A mai naptól indul el az Apollo Global Management részvényeivel a kereskedés Amerikában, az alternatív vagyonkezelési piacon nagyágyúnak számító cég már régóta tervezi a debütálást, azonban a válság keresztülhúzta a számításaikat. A nagy keresletre való tekintettel várhatóan 21,5 millió részvény kerül a parkettre, 19 dolláros árfolyamon, viszont ha van rá igény, akkor még 4,5 millióval nőhet ez a szám. A fél milliárd dolláros tőkebevonás nem számít nagynak a piacon, viszont a versenytársakkal folytatott öldöklő versenyben jól fog jönni a terjeszkedéshez ez az összeg.

Tőzsdére megy az Apollo Global Management, a cég kedd esti bejelentése szerint az elsődleges tőzsdei kibocsátás keretében legalább 21,5 millió részvényt vezetnek be a tőzsdére, átlagos 19 dolláros árfolyamon. Az IPO értéke tehát összességében 408,5 millió dollár. Kezdetben 18 millió részvényt akartak bevezetni az IPO-val, azonban az erős kereslet miatt ezt a mennyiséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés