Előfizetői tartalom

A Morando 400 milliót fektet be egy hazai cégbe

Portfolio
A MORANDO Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. jelentős tőkebefektetésről állapodott meg a Meta MPI Pénzügyi Informatikai Szolgáltató Kft.-vel. A JEREMIE programban résztvevő kockázati tőketársaság 6,5 milliárd dolláros alapja 400 millió forintot fektet be egy magyarországi alternatív fizetési megoldásokat nyújtó cégbe, a META MPI-be. A befektetés mértéke a hazai piacon a nagyobbak közé tartozik, az eddig kih3lyezett pénzek nagysága 200-400 millió forint között szóródott. A következőkben a MORANDO sajtóközleményét tesszük közzé.

A MORANDO Zrt. több hónapos előkészítés után hozta meg befektetési döntését és választotta ki együttműködő partneréül a Meta MPI Pénzügyi Informatikai Kft-t, amely növekedésének támogatásához 400 millió Ft tőkét juttat. A társaság célja, hogy a magyarországi alternatív fizetési megoldások piacán meghatározó szereplővé váljon rövidtávon, az eddigi jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés