Előfizetői tartalom

10 milliárd dollárt adnának a Twitterért?

Portfolio
Tárgyalásokat kezdett az elmúlt hónapokban a Facebook és a Google is a Twitter felvásárlásáról, amelyek bár egyelőre nem vezettek eredményre, de jól mutatják, hogy milyen felfokozott jelenleg a hangulat a közösségépítő oldalak körül. A The Wall Street Journal értesülései szerint ugyanis 8-10 milliárd dollár közötti ár körül tapogatóztak a potenciális vevők.

Többek között a Facebook és a Google vezetői is tárgyalásokba kezdtek az elmúlt hónapokban a Twitterrel az esetleges felvásárlás lehetőségeiről - tudta meg a The Wall Street Journal. Egyelőre a tárgyalások nem vezettek semmilyen eredményre, de a kommunikáció nem szakad meg. A lap azt is tudni véli, hogy 8-10 milliárd dollár közötti árról folytak a megbeszélések. Ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés