Előfizetői tartalom

Újabb milliárdos felvásárlás készülődik

Portfolio
Hatalmas, közel 7 milliárd dolláros felvásárlást jelentett be ma a Danaher Corp., a cég a laboratóriumi eszközöket gyártó Beckman Coulter nevű vállalatot vásárolja fel részvényenként 83,5 dollárért. A felvásárlási ár 45%-os prémiumot jelent a részvények december eleji árfolyamához viszonyítva, amikor is először láttak napvilágot felvásárlási spekulációk a céggel kapcsolatban.

Részvényenként 83,5 dollárért, vagyis mintegy 6,8 milliárd dollárért vásárolja fel a Danaher a Beckman Coulter nevű vállalatot. A Danaher tender ajánlata hét napon belül indul - közölte a társaság. A felvásárlási spekulációk decemberi kipattanását megelőzően még 57 dollár körüli árfolyamokat lehetett látni, ehhez képest az ajánlati ár közel 50%-os prémiumot jelent....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés