Előfizetői tartalom

Kétszámjegyű emelkedés a hazai cégértékesítési piacon

Portfolio
Az Invescom Corporate Finance szerint a magyarországi M&A (mergers and acquisitions) piac a globális tendenciákat követve ismét növekedési pályára állt 2010-ben. A hazai cégértékesítési piac 12%-os bővülést produkálva tavaly 774 milliárd forintot ért el. Különösen figyelemre méltó 2010. utolsó negyedévének kiugró teljesítménye, amely egyértelmű pozitív üzenet 2011-re vonatkozóan is. A következőkben az Invescom Corporate Finance sajtóközleményét közöljük.

Emelkedésnek indult tavaly a hazai cégértékesítési piac Az M&A piac tavalyi teljesítménye alapján egyértelűen túljutott a gazdasági válság okozta mélyponton: a globális piacon tranzakciós összérték tekintetében 32%-os, míg darabszámban 24%-os növekedés volt tapasztalható 2010-ben. A nemzetközi trendeknek megfelelően tavaly hazánkban is a cégértékesítési piac bővülése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés