Előfizetői tartalom

Így viselkednek a megszorult hitelesek

Portfolio
Jelentősen túlvállalták magukat, a jövőt azonban már enyhén pozitívan látják a fizetési késedelembe esett adósok - derül ki a BellResearch friss kutatásából. A tanulmány érdekes következtetésekre jutott azzal kapcsolatban, miként ítélik meg az ügyfelek a bankok magatartását, a KHR-lista visszatartó erejét, a válságos helyzetben szükséges teendőket és a kormány adósmentő csomagját.

Rossz anyagi helyzet "Bajba került adósok attitűdjei" címmel készített szindikált kutatást a BellResearch. A kutató- és tanácsadócég ebben a törlesztőrészletek alakulása mellett a törlesztési nehézségek kezelését, a KHR-lista által jelentett fenyegetést, a segítségkérés és -nyújtás gyakorlatát, a bank és az ügyfél kommunikációját, valamint a bankok megítélését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés