Előfizetői tartalom

Sorra igyekeznek tőzsdére a vállalatok

Portfolio
Azzal a lendülettel folytatódnak idén az elsődleges részvénykibocsátások az Egyesült Államokban, ahogy a tavalyi év befejeződött, a következő héten két amerikai vállalat IPO-jával indul meg a szezon. Néhány napon belül a Demand Media online médiacég, illetve a vásárlási statisztikáiról ismert Nielsen Holdings részvényeivel is kereskedhetünk.

"A januári IPO piac jó úton halad ahhoz, hogy folytatódjon a tavalyi év végén látott trend, amely a részvénykibocsátások felpörgését mutatta" - vélik a Renaissance Capital kutatócég szakértői. Az előttünk álló héten a Demand Media és a Nielsen Holdings elsődleges részvénykibocsátásával indul a szezon az Egyesült Államokban. Az online médiacég, a Demand Media részvényeivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés