Előfizetői tartalom

Újabb rekordot dönthet jövőre az indiai felvásárlási szektor

Portfolio
Miközben a világ fejlett részén, Európában és az USA-ban a vállalati felvásárlások és összeolvadások értéke még mindig messze elmarad a 2007-es rekordtól, addig Indiában 2010 új csúcsot jelentett. Az elemzők szerint ráadásul a felvásárlások értéke tovább nőhet jövőre is, amit a gyors gazdasági növekedés mellett a szabályozási környezet enyhülése is segíthet.

Az indiai felvásárlások és összeolvadások jövőre akár túlszárnyalhatják az idei rekordévben született ügyletek 71 milliárd dolláros értékét is, ami főként az energia és a bányászati szektorban tevékenykedő vállalatok aktivitásának volt köszönhető. Az új rekord azért is figyelemre méltó, mert a világ más- főként fejlettebb részein az M&A tevékenység még jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés