Előfizetői tartalom

Hatalmas bukók a privát banki piacon

Portfolio
A magyar privát banki ügyfelek egyes összetett termékeken százmilliárdos nagyságrendű veszteségeket szenvedtek el az elmúlt időszakban, ám fura módon a lesújtó eredményekre szinte alig reagálnak a kuncsaftok. Szakértők szerint ráadásul e termékek nyereségének nagy része nem is hazai bankoknál, hanem külföldön landol - írja a Népszabadság.

Bár a hazai privát banki piac szereplői összességében jól vizsgáztak az elmúlt időszakban, egyes ügyfelek százmilliárdos nagyságrendű befektetett pénzt buktak az elmúlt bő év során. Ennek nagy részéért közvetve azok a privát bankárok felelősek, akiknek az értékesítés a legfontosabb, s akik a nehezen átlátható, de nagy profittal és jutalékkal kecsegtető pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés