FONTOS Döbbenetes zuhanás: így semmisült meg a lakáspiac másfél évtizeddel ezelőtt
 
Előfizetői tartalom

Hatalmas tőkét gyűjtött a világ legnagyobb magántőke társasága

Portfolio
Még a nyári várakozásokat is felülmúlva, 15 milliárd dollárt sikerült gyűjtenie a világ legnagyobb magántőke társaságának legújabb kivásárlási alapjához, ami a válság óta a legnagyobb ilyen jellegű alap. A forrást az alaphoz már több mint két éve gyűjtötték fáradtságos munkával a társaság munkatársai, de az eredmény mindenkit megelégedéssel tölt el. Az óriási méretű magántőke alap talán segíthet a társaság - egyelőre alulteljesítő - részvényeinek feltámadásában is.

A világ legnagyobb magántőke társasága a Blackstone lezárta új alapjának forrásgyűjtési szakaszát, amelybe 15 milliárd dollárt sikerült gyűjteni. A kivásárlásokra fókuszáló magántőkealap így a történelem egyik legnagyobb ilyen alapja lett, a válság óta pedig a legnagyobb - írja a Wall Street Journal. Az alap tőkéjét azonban nem volt könnyű összegyűjteni, a Blackstone...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés