FONTOS Döbbenetes zuhanás: így semmisült meg a lakáspiac másfél évtizeddel ezelőtt
 
Előfizetői tartalom

Az idei legnagyobb magántőke kivásárlás egy állateledel gyártót vett célba

Portfolio
Az idei év legnagyobb magántőke alap kivásárlása valósulhat meg, hiszen a neves amerikai élelmiszergyártó vállalat, a Del Monte Foods részvényeiért 4 milliárd dollárt ajánlott a Kohlberg Kravis Roberts & Co. vezette magántőke alapokat tömörítő befektetői csoport. A felvásárlás hírére a cég papírjai meredek emelkedésbe kezdtek, de még mindig nem érték el a felajánlott 19 dolláros részvényenkénti árat.

Az élelmiszergyártó Del Monte Foods csütörtökön beleegyezett, hogy a Wall Street Journal információi szerint 4, a BBR szerint 5,3 milliárd dollárért felvásárolja őt egy, a Kohlberg Kravis Roberts & Co. által vezetett befektetői csoport, ez pedig az év legnagyobb magántőke kivásárlása lehet. A vállalat ugyanakkor azt is mondta, hogy január 8-ig még vár egyéb alternatív ajánlatokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés