FONTOS Döbbenetes zuhanás: így semmisült meg a lakáspiac másfél évtizeddel ezelőtt
 
Előfizetői tartalom

33 dolláron kelhetnek el a GM részvényei

Portfolio
Az erős befektetői keresletnek köszönhetően a vártnál magasabb áron kelhetnek el az elsődleges részvénykibocsátás során a General Motors részvényei. Több külföldi média értesülései szerint is 32-33 dollár közötti áron történhet meg a részvénykibocsátás. Látva a nagy érdeklődést, az eredetileg tervezett mellett további elsőbbségi részvényeket is bocsáthat ki a vállalat.

Hatalmas az érdeklődés a General Motors részvényei iránt, ennek köszönhetően pedig az eredetileg tervezett 26-29 dollár helyett magasabb áron, 32-33 dolláron kerülhet sor az elsődleges részvénykibocsátásra a hírek szerint. A Reuters értesülései alapján a vállalat a tervezetthez képest további elsődleges részvényeket is kibocsáthat, látva az erős keresletet. A vállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés