Előfizetői tartalom

Komoly szerkezeti átalakulásra kell számítani a privátbanki szektorban

Portfolio
A hazai privátbanki piaci nagyobb áldozatok nélkül vészelte át a válságot, a világégés azonban nem múlt el nyomtalanul, a következő években a piaci szereplőknek új kihívásokkal kell megküzdeniük. A piac új evolúciós szakaszba léphet, hiszen a telített piacon az erőviszonyokat a belépési limitek illetve a professzionálisabb ügyfélkiszolgálás alaposan átrendezheti. Az ügyfelek a válság miatt tudatosabbak lettek, elvárják, hogy a privátbanki szolgáltatók több információt adjanak, ennek megfelelően a korábbi termékértékesítésre épített szemléletet meg kell változtatni. A Blochamps Capital által készített friss tanulmányból többek között még az is kiderül, hogy a jövőben nagyobb hangsúlyt kell majd fektetni a női ügyfelekre.

A Blochamps Capital Kft. legfrissebb tanulmánya, "A privátbanki piac Magyarország 2010. tavasz, A magyarországi privátbanki szektor állapotfelmérése" 2010. júliusában elkészült, a múlt héten tartott sajtótájékoztatón pedig a megjelentek képet kaphattak a magyarországi privátbanki piac egyes tendenciáiról, a hazai privátbanki szolgáltatókat jellemző üzletpolitikai változásokról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés