Előfizetői tartalom

Durva beszólás - Hitlerhez hasonlították az egyik legbefolyásosabb politikust

Portfolio
Szerencsétlen kijelentésével a Blackstone elnöke kihívta többek között az újságírók haragját, a múlt héten ugyanis Stephen Schwarzman azt mondta, hogy Obama elnök az adóemeléssel egy háborút indított, úgy mint amikor Hitler 1939-ben lerohanta Lengyelországot. Egy magánrendezvényen hangzott el a mondat, ami kiszivárgott, a WSJ rovatvezetője viszont nem hagyta annyiban a dolgot, még úgy sem, hogy röviddel az eset után elnézést kért a vezérigazgató.

Nem mindennapi eset történt meg Amerikában, a neves Blackstone Group elnök-vezérigazgatója, Stephen Schwarzman egy magánrendezvényen túlságosan elragadtatta magát. A múlt héten történt, hogy egy privát rendezvényen azt mondta Schwarzman a Barack Obama által támogatott adóemelési programmal kapcsolatosan, hogy "ez háború, olyan, mint amikor Hitler 1939-ben megtámadta Lengyelországot"....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés