Előfizetői tartalom

Messze a várakozások felett az új magántőke alap

Portfolio
Komoly sikert könyvelhetett el az Energy Capital Partners, az új alapjuk forrásgyűjtését ugyanis 4.34 milliárd dollárnál zárták le, miközben a cél 3.5 milliárd dollár volt. Az alapkezelő kifejezetten az energiaszektorra fókuszál, a cég partnere szerint komoly a befektetői érdeklődés a szektor iránt, ami összefüggésben van a válság alatt visszaeső felvásárlásokkal és nyomott árakkal.

A kifejezetten az energiaszektorra fókuszáló Energy Capital Partners második alapjának forrásgyűjtése sikeresen lezárult, a cég közlése szerint összességében 4.34 milliárd dollár gyűlt össze a 400 befektető (nyugdíjalap, állami befektetési alap, egyetemi alapítvány) segítségével. A célul kitűzött 3.5 milliárd dollárt tehát sikerült rendesen felülteljesíteni - írja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés