Előfizetői tartalom

Mekkora a baj a vállalati finanszírozásban?

Portfolio
A ma még nem hitelképes vállalkozások később a gazdaság motorját jelenthetik, ezért is fontosak a bankok számára - véli Major János, az Erste vállalati üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese. A szakember a Portfolio.hu-nak adott interjújában elmondta: szerinte az egyszerűség elvét kell figyelembe venniük a bankoknak az alap- és a többletszolgáltatások kialakítása során is, és úgy látja, javulóban van a vállalkozások fizetési képessége.

Portfolio.hu: Miből tudják pótolni a hitelezési környezet romlása miatt kieső kamatbevételeket? Major János: A legtöbb bankpiaci szereplő azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a bevételek a díjbevételek felé mozduljanak el, mi is nagy hangsúlyt helyezünk erre. Próbálunk olyan innovatív, új szolgáltatásokat bevezetni, melyekkel növelhetjük díjbevételeinket. Színvonalasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés