Előfizetői tartalom

Az LGT megmutatta, mire képes

Portfolio
Az alternatív befektetésekre, például fedezeti- és magántőke alapokra szakosodott LGT Capital Partners és a Solutio közösen indítja útjára új alapját, a Crown Premium IV-et. Az alapok alapja 562 millió eurót tudott összegyűjteni, ami azért nagyon fontos, mivel Németországban ez a legnagyobb friss indítású alap a magántőke szektorban a Lehman bedőlése óta.

A 19 milliárd dolláros vagyont kezelő, svájci székhelyű alternatív befektetésekre szakosodott LGT Capital Partners új magántőke alapot indít el a Solutio-val közösen, a német magántőke piacon pedig ez az alap lesz a legnagyobb a Lehman bukása óta. Az új alapok alapja formáció beleillik a Fidelity International jelentésében, miszerint a német alappiac kezd magához térni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés