Előfizetői tartalom

Möbius már Magyarországon nézelődik

Portfolio
A Templeton feltörekvő piaci guruja, Mark Möbius szerint Magyarország koránt sincs olyan rossz helyzetben, mint Görögország, a tőzsdei eséseket látva pedig több lehetőség is adott a befektetők számára. A guru szerint kellő óvatossággal kell körbenézni a piacon, azonban a hirtelen nagyobbat eső papírok mindenképpen felkeltették az érdeklődésüket. Az optimizmus pedig nem csak Magyarországra, hanem a régióra igaz, így például megfontolandó Lengyelországban vagy Csehországban körbenézni.

Nem kellett sokat várni Mark Möbius megszólalására a magyar helyzet kapcsán, a Templeton 34 milliárd dolláros feltörekvő piaci portfóliójáért felelős guru szerint a világgazdaság el fogja kerülne a W alakú recessziót, az eső részvényárfolyamok pedig kiváló beszállási lehetőséget jelentenek a kelet-európai országokban, így például Magyarországon is - írja a Bloomberg....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés