Előfizetői tartalom

A hedge fundok felé fordult a bankárok feje

Portfolio
Az ázsiai privát bankok egyre nagyobb lehetőséget látnak a hedge fundokban. A részvénypiaci rali és a többi piac általános kifulladásával új stratégiákat követő fedezeti alapok kerülnek előtérbe, például a vállalati felvásárlásokra és adósságok átstrukturálására fókuszáló esemény vezérelt fedezeti alapok, amelyek kevésbé optimista piaci környezetben is magas hozamokat képesek produkálni.

Ilyen és ehhez hasonló témákkal behatóbban is foglalkozunk az elismert külföldi és hazai előadókat felvonultató Portfolio.hu Wealth Management 2010 Konferencián. A 2009-es részvénypiaci ralit követően 2010-re már egyre kérdésesebb, a részvények szárnyalása meddig folytatódhat. Ázsiai privát bankok ezért most ún. esemény vezérelt hedge fundokat ajánlanak ügyfeleik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés