Előfizetői tartalom

"Eladó a cégem" - áttörés előtt áll a műanyagipari akvizíciók piaca?

Portfolio
A magyar és a régiós műanyagfeldolgozó iparágban a következő hónapokban megélénkülhet a cégfelvásárlási aktivitás, köszönhetően a piaci trendek, valamint a vevői és az eladói szándékok szerencsés együttállásának, hangzott el az Első Közép-Kelet-Európai Műanyagfeldolgozó Fórumon Kovács Tamás, az ECEBD üzletfejlesztési igazgatója előadásában.

A szakember elemzése szerint a magyar műanyagfeldolgozó szektorban a következő években előtérbe kerülhetnek a magas hozzáadott értékű termékek, különösen az autóiparban és az elektronikai iparban, de akár a sportszergyártásban vagy az építőiparban is, például a szigetelőlapok, energiatakarékos ablakok terén. Mindezekhez új technológiák, illetve megnövekedett mérnöki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés