Előfizetői tartalom

Megreguláznák az elképesztő bónuszokat fizető svájci bankokat

Portfolio
Júniusban szavaz a svájci parlament a svájci bankárok bónuszainak komolyabb megadóztatásáról, miután a UBS vezetői felháborítóan magas bónusz juttatásokat kaptak annak ellenére, hogy a bank veszteséges volt az elmúlt 2 évben. A parlamentnek szavaznia kell svájci bankokban számlát vezető amerikai adókerülők adatainak kiszolgáltatásáról is, ami fontos az amerikaiakkal való viszony alakulása szempontjából.

Ilyen és ehhez hasonló témákkal behatóbban is foglalkozunk az elismert külföldi és hazai előadókat felvonultató Portfolio.hu Wealth Management 2010 Konferencián. A magas bankári bónuszok kiutalása a svájci befektetőket is felháborítja, miután a bankok a második veszteséges évüket zárták 2009-ben és az éves közgyűlésen a résztvevők 40 százaléka a bónusz ellen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés