Előfizetői tartalom

Csányi: nem okozott lelki problémát az elutasítás

Portfolio
A szavazati jogok 47.19%-át képviselő részvényesek részvételével kezdődött meg 11 órakor az OTP évi rendes közgyűlése, az eseményről élőben tudósítottunk. A közgyűlés legnagyobb tétje a tavalyihoz hasonlóan az volt, megszavazzák-e a részvényesek, hogy az egy részvényes vagy részvényesi csoport által gyakorolható szavazati jogok mennyiségét az összes szavazásra jogosító részvény 10%-ában limitálják. Mivel ehhez 75%-os többségre lett volna szükség, de a javaslat csak 65%-os támogatást kapott, jövőre ismét visszatérnek a kérdésre, de Csányi szavai szerint ez nem okoz számára "lelki problémát". Ezen egy javaslat kivételével az összes határozati javaslatot elfogadták a részvényesek.

13:45 Csányi: az új kormánnyal való kooperációra készen állunk Az OTP portfólójában kezelhető a nem fizető adósok problémája, a devizahitelezés kockázataiból fakadó nehézségek már kevésbé aktuálisak. Egy kormányzati kamattámogatási programban természetesen az OTP is részt venne, a kilakoltatási moratóriumot viszont nem üdvözli a bank, hisz gyengíti a fizetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés