Előfizetői tartalom

FHB: sok múlhat a Fidesz lépésein

Portfolio
Az FHB-nál is a sajtóból és a szakértői javaslatokból értesültek még csak a Fidesz lakáspolitikai elképzeléseiről, ezek közül elsősorban egy célzott, rövidebb futamidejű (pl. ötéves), üzletbarát, mérsékelt költségvetési tehertételt jelentő kamattámogatási programot tartanának megfelelőnek. Az FHB - miként a ma délelőtti közgyűlésen is elhangzott - minimum 10%-os eredményjavulást ígér részvényeseinek az idei évben - derült ki Gyuris Dániel vezérigazgatónak a társaság mai sajtótájékoztatóján elmondott szavaiból.

Május 5-én kerül megrendezésre a Portfolio.hu Jelzáloghitelezés és Lakásfinanszírozás Magyarországon 2010. c. konferenciája. Az FHB ma délelőtti közgyűléséről szóló beszámolónk itt olvasható:Kapcsolódó cikkünk2010.04.21 12:15 Stabil építkezésre készül az FHBA közgyűlés fotógalériája itt megtekinthető. Az FHB számára elsősorban a jelzáloglevél-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés