Előfizetői tartalom

Hogyan szállhatsz ki egy felvásárlásból?

Portfolio
A fúziók és vállalatfelvásárlások során nemcsak a szándék felmerülése és az üzletkötés eshet egymástól időben messze, hanem egy adásvételi szerződés aláírása és a tranzakció konkrét zárása között is veszélyesen hosszú idő telhet el. Napjaink gyorsan változó gazdasági környezetében ez komoly kockázatot jelent, amit azonban a vevő átháríthat az eladóra. Alig pár nap van már csak hátra csütörtökig, amikoris sor kerül a HVCA-Portfolio Közép-Kelet Európai Vállalatfinanszírozási és Kockázati Tőke 2010 Konferenciára. JELENTKEZZEN Ön is rendezvényünkre, ahol ilyen és ehhez hasonló témákról is szó eshet majd.

A tőzsdei részvénybefektetésekkel ellentétben a vállalati fúziók és felvásárlások (M&A) nem történhetnek meg egyik pillanatról a másikra, ahogy Douglas Braunstein, a JPMorgan befektetési banki üzletágának vezetője egy múlt heti konferencián fogalmazott, ebben az iparágban a csésze és a száj között nagy a távolság. Ez pedig nemcsak arra vonatkozhat, hogy a szándék felmerülése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés