Előfizetői tartalom

Fejlődési kényszer van a privátbanki szektoron

Portfolio
Tegnap került sor Budapesten a BloChamps Capital Kft. által rendezett I. Magyar Privátbankári Konferenciára, ami a szervezők egyöntetű véleménye szerint elérte a célját, mi több vízválasztónak tekinthető. A konferencián négy kerekasztal beszélgetés keretében a szektor szinte minden jelesebb képviselője megszólalt. A hallgatóság többek között azt is megtudhatta, hogy hogyan vészelte át a magyarországi privátbanki szektor a válságot, valamint, hogy milyen teendők állnak a jövőben a szektor előtt. A felszólalók szerint a vagyonos befektetők még tökéletesebb kiszolgálása érdekében szükség van a fejlődésre, miközben arra kell törekedni, hogy ne csak termékeket, hanem komplett szolgáltatást adjanak el az ügyfeleknek a szolgáltatók, ahogy az a fejlett országokban megszokott.

Egy hosszú konzultáció előzte meg a konferenciát, a témákat illetően pedig a BloChamps Capital Kft. arra törekedett, hogy azt a szektor szereplői állítsák össze, ezzel is segítve az érdemi diskurzus kialakítását - mondta el megnyitójában Karagich István, a BloChamps Capital pénzügyi igazgatója. A privátbanki szakértő elmondta, hogy ilyen szép számmal még nem gyűlt össze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés