Előfizetői tartalom

Óriás született - A fő célpont Brazília

Portfolio
A kijózanító 2009-es esztendő után újult erővel tért vissza az Advent kockázati tőke társaság Latin-Amerikába, főként az intézményi befektetőknek köszönhetően pedig az új magántőke alapjuk 1.65 milliárd dollárt tudhat magáénak. Az Advent vezető partnere szerint a befektetők a feltörekvő piacok felé mozdulnak el, Dél-Amerikában pedig a legnagyobb lehetőséget Brazília tartogatja, többek között azért, mert legfőbb kereskedelmi partnere Kína. Ilyen és ehhez hasonló témákról is szó eshet majd a 2010. április 22-i Portfolio-HVCA Közép-Kelet Európai Vállalatfinanszírozási és Kockázati Tőke 2010 Konferencián. JELENTKEZZEN Ön is rendezvényünkre.

Az Advent International kockázati tőke társaság egy csapásra vezető szereplővé lepett elő a latin-amerikai piacon, a napokban zárult le egy magántőke alapjuk jegyzése, ami végül elérte az 1.65 milliárd dolláros eszközértéket. Ernest Bachrach, az Advent vezető partnere szerint komoly érdeklődés mutatkozott az intézményi befektetők (nyugdíjalapok, állami befektetési alapok)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés