Előfizetői tartalom

A bizonytalanságnak már vége, jönnek a lehetőségek

Portfolio
Vége annak a rendkívüli bizonytalanságnak, mely a pénzügyi piacok 2008-as összeomlását követte, és amely az akvizíciós tevékenység erőteljes csökkenését vonta maga után. Sokkal több vállalatnak van ma mind módja, mind pedig kedve növekedési lehetőségek (és ezen belül akvizíciós célpontok) után nézni, mint egy-másfél évvel ezelőtt - állítja Seres Béla, aki a Deloitte ügyvezető partnerként a régió 16 országában felelős a pénzügyi tanácsadási szolgáltatások irányításáért. A Deloitte a 2010. április 22-i Portfolio-HVCA Közép-Kelet Európai Vállalatfinanszírozási és Kockázati Tőke 2010 Konferencia főtámogatója. Seres Béla pedig azon szakmai partnerek egyike lesz, akikkel személyesen találkozhatnak, és akitől előadást hallhatnak az érdeklődők. JELENTKEZZEN Ön is a konferenciánkra.

Portfolio.hu: Egyre többen hisznek abban, hogy a "válságnak" vége. Ez a tendencia érezhető az M&A piacon is? Seres Béla: A recessziónak Magyarországon és a régió legtöbb országában még nyilvánvalóan nincs vége. Annak a rendkívüli bizonytalanságnak, mely a pénzügyi piacok 2008-as összeomlását követte, és amely az akvizíciós tevékenység erőteljes csökkenését vonta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés