Előfizetői tartalom

Magyarország újra érdekes, komoly élénkülés van kibontakozóban

Portfolio
Magyarország számos pénzügyi és szakmai befektető részére újra érdekes, a tőkebefektetések piacán komoly élénkülés van kibontakozóban - állítja Herczku György, a KBC Securities magyarországi fióktelepének Corporate Finance igazgatója. A szakértő biztos benne, hogy hazánkban idén jelentősen emelkedik majd a tőkebefektetések száma és értéke. A vállalkozások finanszírozására a tőkebefektetések mellett a hitel, a mezzanine finanszírozás és a pályázati pénzek is egyre szélesebb körben állnak rendelkezésre. Herczku György és a KBC Corporate FInance azon szakmai partnereink egyike lesz a 2010. április 2-i "Mennyit ér a cége?" rendezvényünkön, akikkel személyesen találkozhatnak és négyszemközti beszélgetéseket folyatathatnak érdeklődőink. Jelentkezzen Ön is rendezvényünkre, ahol a cégeladás, tőkebevonás, jövőbeli növekedés kérdései lesznek napirenden.

Portfolio.hu: Tegyük fel, hogy egy közepes méretű KKV-nak jelenleg fejlesztési forrásra van szüksége. Az adott gazdasági környezetben mit ajánlana neki? Tőkebevonást, hitelt, esetleg pályázati pénzeket? Herczku György: Ez alapvetően a társaság jelenlegi finanszírási struktúrájától függ. Ha az adott társaságnak már most is komoly kitettsége van a bankhitelek irányába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés