Előfizetői tartalom

Egyesülnek a médiapiac nagyágyúi

Portfolio
Egy új, zürichi székhelyű közös vállalatban egyesíti kelet-európai tevékenységeit a médiaóriás Ringier AG és az Axel Springer AG - derül ki a társaságok által közzétett sajtóközleményből. A változás a magyar piacon jelen lévő cégeket is érinti, a Gazdasági Versenyhivatal azonban eddig még nem kapott erről bejelentést. A Portfolio.hu 2010. április 2-án szervezi meg a második "Mennyit ér a cége?" című rendezvényét, ahol a cégtulajdonosok adó-, hitel- és pályázati tanácsok mellett a tőkebevonási és cégeladási kérdések terén is tájékozódhatnak. A részletekért KATTINTSON.

A zürichi székhelyű Ringier AG és a berlini Axel Springer AG összevonja kelet-európai tevékenységét és egy új társaságot alapít, melyben mindkét vállalatnak 50 százalékos tulajdonrésze lesz. Az Axel Springer lengyelországi, csehországi és magyarországi leányvállalatainak tevékenységét helyezi át az új társaság fennhatósága alá, miközben a Ringier a szerb, a szlovák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés